Tekirdağ'da eğitime ara! Kar tatili uzatıldı

Tekirdağ'da eğitime ara! Kar tatili uzatıldı

Tekirdağ'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde bugün okullar tatil edilmişti. Tekirdağ Valiliği olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların yarın da tatil edildiğini duyurdu.

Tekirdağ’da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi. Konuya ilişkin Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada, "Süleymanpaşa ilçemizdeki resmi ve özel tüm okullarımızda ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimizde 11 Ocak günü 1 gün süre ile Şarköy ve Malkara ilçelerimizde 11 Ocak Perşembe günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için 1 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Ayrıca Malkara, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerimizdeki engelli ve hamile kamu personelleri 1 gün idari izinli sayılacak" ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN