Banyodaki bu malzeme meğer gözlük camı çiziklerini yok ediyormuş! Gözlüğünüzü 5 dakika pürüzsüz yapın

Banyodaki bu malzeme meğer gözlük camı çiziklerini yok ediyormuş! Gözlüğünüzü 5 dakika pürüzsüz yapın

Gözlük camları doğru şekilde temizlenmediğinde çizikler oluşabilir. Miyop, astigmat ve hipermetrop gibi sorunlar nedeniyle gözlük kullananlar, camlarda oluşan çizikleri kendi imkanlarıyla ortadan kaldırabilir. Peki gözlük camı çiziği nasıl geçer? Cam çizikleri nasıl yok edilir? Numaralı gözlük camı nasıl temizlenir? İşte, gözlük camı çiziğini yok eden yöntem...

Gözlük camlarında oluşan çizikleri ortadan kaldırmak için bazı basit ama etkili temizlik yöntemlerinden yardım alabilirsiniz. bu temizlik yöntemlerinin kullanılması ile gözlük camlarında görülen çiziklerden kısa sürede kurtulabilirsiniz. İşte gözlük camlarında görülen çizikleri gidermenin püf noktası:

GÖZLÜK CAMI ÇİZİKLERİ NASIL GİDERİLİR?

Gözlük camlarında oluşan çiziklerden kurtulmak için bazı doğal yöntemler mevcut. Gözlüklere çizik oluşumunu engelleyerek küçük çiziklerden de kurtulabilirsiniz.

Haberglobal'de yer alan habere göre, dişleri temizleyen ve beyazlatan diş macunlarının gözlük camlarının temizliğinde kullanılması çiziklerin ortadan kaldırılmasını sağlar.

Gözlük camlarının üzerine çok az miktarda diş macunu sıkın ve gözlükleri bu şekilde mikrofiber bez yardımı ile temizleyin. Diş macunu kullanarak temizlenen gözlük camlarında oluşan küçük çiziklerin kısa sürede geçtiğini göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN