Soruşturma sürüyor! Yüksek ses yüzünden çıkan kavga ölümle sonuçlandı

Soruşturma sürüyor! Yüksek ses yüzünden çıkan kavga ölümle sonuçlandı

Tekirdağ'da bulunan bir kafeteryada yüksek ses yüzünden kavga çıktı. Tartışma alevlenince ikili arasında arbede çıkarken Rıdvan Ersoy, Gökay Kazan'ı tabanca ile vurdu. Kazan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tekirdağ Ergene ilçesinde dün akşam korkunç bir olay yaşandı. Kafeteryada iki müşteri arasında yüksek ses tartışması başladı.

Tartışma daha sonra kavgaya dönüşürken Rıdvan Ersoy, belindeki silahı çıkartırken Kazan da eline geçirdiği çöp kovasıyla başına vurdu. Kafeteryadaki bir kişi araya girip, kavgaya önlemeye çalışırken, diğer müşteriler panik halinde kaçtı. İkili arasındaki kavga sırasında Ersoy'un ateşlediği tabancadan çıkan kurşunun beline isabet ettiği Gökay Kazan, yere yığıldı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ersoy, yanındaki arkadaşı M.K. ile kafeteryadan ayrıldı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlçede araç lastik satışı yapan Kazan, Çorlu Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Kavga ile cinayet anı güvenlik kamerasına yansırken, inşaat malzemeleri satan Rıdvan Ersoy, olayda kullandığı tabanca ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldu. M.K. de Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN