Polis memuru, eşi ve çocuklarıyla memleketine gidiyordu... Bayram yolunda bir aile yok oldu

Polis memuru, eşi ve çocuklarıyla memleketine gidiyordu... Bayram yolunda bir aile yok oldu

Şanlıurfa'da can pazarı yaşandı. Bayram için memleketine giden polis ve ailesi yaptıkları kazada yaşamını yitirdi. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor. İşte kazanın yaşandığı yerden gelen ilk kareler...

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, Çakmaklı Mahallesi mevkisinde bir otomobil ile bir kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, bir polis memuru, eşi ve iki çocuğu hayatını kaybetti.

Kaza, Batuhan Akar'ın kullandığı 44 BA 255 plakalı otomobil ile İbrahim Halil Y. yönetimindeki 33 BDJ 92 plakalı kamyonun çarpışmasıyla gerçekleşti.

BAYRAM YOLUNDA BİR AİLE YOK OLDU

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Özel Harekat memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde hayatını kaybederken, çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar ise kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Ailenin, bayram tatili için memleketlerine gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi.

İşte olay yerinden gelen ilk kareler...

yeni-proje-1-011.jpg

yeni-proje-003.jpg

yeni-proje-1-009.jpg

yeni-proje-1-010.jpg

yeni-proje-3-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN