Bir ilimizde daha eğitime 'sağanak' engeli!

Bir ilimizde daha eğitime 'sağanak' engeli!

Antalya'nın ardından Şanlıurfa'da da bugün beklenen sağanak nedeniyle il genelinde eğitime ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, "Bugün ilimizde görülecek aşırı yağış nedeniyle ilk ve orta dereceli bütün okullarımızda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir." denildi.

Şanlıurfa'da yaşanan şiddetli sağanak yağışların ardından alınan önlemler kapsamında, il genelindeki tüm okulların 1 gün süreyle tatil edildiği duyuruldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan bazı iller için yaptığı şiddetli sağanak, sel ve su baskını uyarısının ardından Şanlıurfa Valiliği harekete geçti.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Bugün ilimizde beklenen aşırı yağışlar nedeniyle, özel ve resmi, ilk, orta ve lise düzeyindeki bütün eğitim kurumlarında eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi. Bu karar, öğrencilerin ve eğitim personelinin güvenliğini sağlamak amacıyla alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN