Kavga sonucunda oğlunu silahla vurdu

Kavga sonucunda oğlunu silahla vurdu

Türkiye'nin birçok noktasından feci olay haberleri gelmeye devam ediyor. Tekirdağ'da yaşanan olayda bir baba tartıştığı oğlunu silahla bacağından vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genci hastaneye kaldırdı. Saldırgan şahıs gözaltında alındı.

Tekirdağ Çorlu’daki Zafer Mahallesi Yeni Çiftlik yolu mevkiinde meydana gelen olayda bir çiftlik evinde baba, tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle bacağından vurdu.

Baba Ö.Ç. ile oğlu M.B.Ç. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple aile içi tartışma yaşandı. Tartışma sonunda baba oğluna silahla yaraladı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan genç, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

1kapak.jpg

Olay yerine gelen asayiş ekipleri, Ö.Ç.’yi gözaltına alırken, olayı gerçekleştirdiği pompalı tüfeği de muhafaza altına aldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN