4 gün boyunca indirimli bilet satılacak! Türk Hava Yolları markasından büyük jest: Yüzde 40 indirim yapılacak

4 gün boyunca indirimli bilet satılacak! Türk Hava Yolları markasından büyük jest: Yüzde 40 indirim yapılacak

Tatil planı yapanlara kaçırılmayacak fırsat Türk Hava Yolları markasından geldi. Ajet'in başlattığı kampanyada 4 gün boyunca indirimli bilet satışları yapılacak. Yüzde 40'a varan indirimlerle tatilinizi planlayabilirsiniz. İşte indirim detayları...

Türk Hava Yolları'nın yeni markası Ajet'ten büyük jest geldi. Milyonlarca tatil planı yapan vatandaşlara, indirimli bilet satışını duyurdu. Bilet fiyatlarında yüzde 40'a varan indirime gitti. İndirimli seyahatten faydalanacaklar o tarihler arasında planını yapsın. İşte tüm detaylar...

UÇAK BİLETLERİNDE %40 İNDİRİM

AnadoluJet olarak da bilinen yeni ismiyle Ajet dev kampanyayı duyurdu. Ajet, 1 - 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan bilet satışlarına özel yüzde 40 oranında indirim kampanyasını duyurdu. Aileler için özel olarak hazırlanan kampanya sadece yurt dışı uçuşlar için geçerlidir. Toplamda 4 gün sürecek kampanya kapsamında o tarihler arasında seyahat planlarınızı yapabilirsiniz.

1900x640.jpg

O TARİHLERE PLANINIZI YAPIN

Bilet satışlarında yapılacak yüzde 40 indirim vergi ve harçların dışında sayılacak. Ajet üzerinden 1 - 4 Mayıs tarihlerinde satın alacağınız indirimli uçak biletinin 6 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasındaki seferler için geçerli olduğu belirtildi. Sadece 4 gün sürecek indirimli bilet satış işlemlerini, Ajet'in web sitesine giriş yaparak ya da yetkili satış noktalarından gerçekleştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN