Türklerin yeni vize kapısı orası oldu! Anında kabul ediliyor!

Türklerin yeni vize kapısı orası oldu! Anında kabul ediliyor!

Küresel ekonomide yatırım göçü, son zamanlarda öne çıkan trendlerden biri olarak dikkat çekiyor. Türk yatırımcılar, Schengen bölgesinde yaşanan vize sorunları nedeniyle alternatif çözümlere yöneliyor. O ülke ise anında vize veriyor! Türklerin yeni tercihi

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde yüksek miktarda konut satın alımına dayalı “Golden Vize” uygulamaları sunulurken, AB adayı ülkeler de yatırım karşılığı vatandaşlık teklif ediyor. Bu durum, yatırımcılar için çekici fırsatlar sunuyor.

Henley&Partners firmasının Türkiye temsilcisi Burak Demirel, ‘haberglobal.com.tr’ ile yaptığı röportajda, vatandaşlık için yatırımın popüler olduğu lokasyonlar ve şartlar hakkında önemli bilgiler paylaştı.

img-5670.jpeg

Demirel, “Son dönemde, AB ile yaşanan vize krizi sebebiyle, Türk yatırımcılar Karayipler’deki küçük ada devletlerine büyük ilgi gösteriyor. Bu ülkeler, yatırım karşılığında vatandaşlık sunarak Schengen bölgesine vizesiz giriş imkanı sağlamaktadır,” dedi.

Özellikle bazı Karayip ülkeleri, Türk yatırımcılar arasında popüler hale gelmiş durumda. Yatırım yoluyla vatandaşlık veya oturum izni veren ülkeler, bu sayede yabancı sermayeyi çekmeyi amaçlıyor. Bu trend, globalleşen dünya ekonomisinde önemli bir yer tutuyor ve yatırımcılar için yeni kapılar açıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN