Altın fiyatları uçuşa geçti! Çeyrek, yarım ve gram altın bugün ne kadar? (17 Mayıs 2024)

Altın fiyatları uçuşa geçti! Çeyrek, yarım ve gram altın bugün ne kadar? (17 Mayıs 2024)

Altın yatırımcılarının gözü piyasalarda! Ons altın yükselişe geçti, gram altın rekor kırıyor. İşte 17 Mayıs 2024 altın fiyatları...

Altın yatırımcılarının gözü kulağı piyasalarda! Ons altın yükselişe geçti, gram altın rekor kırmaya devam ediyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar? Yarım altın kaç lira? İşte 17 Mayıs 2024 altın fiyatları...

ALTIN YATIRIMCILARININ YÜZÜ GÜLÜYOR!

Altın, güvenli liman olarak görülmeye devam ederken, yatırımcılar da bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Ons altının yükselişiyle birlikte, gram altın da değer kazanmaya devam ediyor. 17 Mayıs 2024 itibarıyla gram altın 2.465,16 TL'den işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Düğünlerin, özel günlerin ve yatırımın vazgeçilmezi çeyrek altın, bugün 4.070,00 TL'den alıcı buluyor. Yükseliş trendi devam ederken, çeyrek altın yatırımcıları da karlı çıkacak gibi görünüyor.

YARIM ALTIN VE TAM ALTIN FİYATLARI

Yarım altın 8.139,00 TL'den, tam altın ise 16.111,85 TL'den satılıyor. Özellikle uzun vadeli yatırımcılar için tam altın, güvenli ve kazançlı bir seçenek olmaya devam ediyor.

CUMHURİYET ALTINI VE GREMSE ALTIN

Cumhuriyet altını 16.205,00 TL'den işlem görürken, gremse altın ise 40.403,17 TL ile dikkat çekiyor. Değerli altın çeşitleri, yatırımcıların portföylerinde önemli bir yer tutuyor.

ALTIN FİYATLARI NEDEN YÜKSELİYOR?

Altın fiyatlarındaki yükselişin nedenleri arasında küresel ekonomik belirsizlikler, enflasyon endişeleri ve jeopolitik riskler bulunuyor. Yatırımcılar, güvenli liman olarak gördükleri altına yöneliyor.

ALTIN ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN MI?

Uzmanlar, altın fiyatlarının yükseliş trendinin devam edebileceğini öngörüyor. Ancak, yatırım yapmadan önce mutlaka kendi finansal durumunuzu ve risk toleransınızı göz önünde bulundurmalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN