Hak sahipliği itirazında son gün 28 Ekim

Hak sahipliği itirazında son gün 28 Ekim

Yaşanan deprem felaketlerinin ardından yıkılan, ağır ve orta hasar almış yapılar ile alakalı hak sahipliği değerlendirme sonuçları askıya çıkmış ve hemen ardından itiraz süreci başlamıştı. Devam eden süreçte son tarih 28 Ekim olarak belirtildi.

Adıyaman’da deprem felaketi sonrasında AFAD Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında hak sahipliği başvuru onay listesi açıklanmıştı. Askıya çıkan listelerin 15 günlük itiraz süreci başlarken son gün ise 28 Ekim olarak belirtildi.

BAZI İLÇELERDE SONA ERDİ

Hak sahipliği müracaat süresinde hak sahibi kabul edilmeyen vatandaşlar, itiraz dilekçesi ve itiraz durumunu ispatlayıcı belgeler ile AFAD İl Müdürlüğüne müracaat ediyor. Pilot olarak belirlenen Tut ve Çelikhan ilçelerinde itiraz süreci sona erdi ve dosyalar yeniden incelenmeye başladı.

MERKEZDE 28 EKİM SON GÜN

Besni, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik ve Gerger ilçesinde 25 Ekim, merkezde ise 28 Ekim tarihinde itiraz süreci sona erecek. İtiraz dilekçeleri yeniden incelendikten sonra kesin liste askıya çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN