Gaziantep'te dehşete düşüren olay! Yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu

Gaziantep'te dehşete düşüren olay! Yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu

Türkiye'de işlenen kadın cinayetlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak Gaziantep'te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu. Kadının cesedi kimlik tespiti için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dehşete düşüren olay, Gaziantep-Nizip karayolu 11. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan sürücüler bir şahsın yol ortasında hareketsiz şekilde yattığını fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

8961235.jpg

VURULARAK YOL ORTASINA ATILDI

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde yolda hareketsiz şekilde yatan şahsın silahla vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak öldürülmüş bir kadın olduğu tespit edildi. Vurularak yol ortasına atılan kadının cansız bedeni, tamamlanan olay yeri inceleme çalışmalarının ardından kimlik tespiti yapılabilmesi ve otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay sonrası geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN