Faciaya ramak kala! Yolcu otobüsü alev alev yandı

Faciaya ramak kala! Yolcu otobüsü alev alev yandı

Bartın'da seyir halindeki yolcu otobüsü, motor kısmından tutuşarak alev alev yandı. Aracı yol kenarına çeken sürücü, 13 yolcunun tahliyesini sağladı. Olayda yangın nedeniyle otobüste hasar oluştu.

Korkutan yangın, saat 19.30 sıralarında Bartın- Ankara yolunun Dolaşıklar mevkisinde meydana geldi. Bartın- Antalya seferini yapmakta olan özel bir otobüs firmasına ait Mahmut Can Yüksel yönetimindeki yolcu otobüsünün, seyir halindeyken motor kısmından duman yükselmeye başladı.

8731217.jpg

16 KİŞİ OTOBÜSÜ TERK ETTİ

Arkadan gelen sürücülerin uyarısı üzerine otobüsü yol kenarına park eden sürücü ile birlikte yedek şoför, muavin ile 13 yolcu olmak üzere toplam 16 kişi, otobüsü terk etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler kısa sürede otobüsün tamamını sardı.

8731220.jpg

OTOBÜS KULLANILAMAZ HALE GELDİ

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, otobüs ise kullanılamaz hale geldi. Yangında yaralanan ya da dumandan etkilenen olmazken, 13 yolcu daha sonra başka bir otobüsle Antalya’ya hareket etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN