Esenyurt'ta 'Evime niye baktın?' kavgası: Bıçakla komşusuna saldırdı

Esenyurt'ta evinin penceresinden dışarıya bakan bir adam komşusunun yürürken binasına baktığını gördü. Evine doğru baktığı için komşusuyla tartışan adam bir süre sonra elinde bıçakla sokağa inip komşusuna saldırdı. Yaralanan adam ambulansla hastaneye kaldırılırken olay anı vatandaşların kamerasına yansıdı.

Dün akşam saatlerinde Esenyurt'un Pınar Mahallesi komşu kavgasıyla savaş alanına döndü. İddiaya göre yaşadığı evin penceresinden dışarı bakan adam, komşusunun sokakta yürüdüğü sırada kendi binasına baktığını gördü. Evine doğru baktığı için rahatsız olduğunu söyleyen şahıs ile komşusu arasında tartışma çıktı.

Bir süre sonra eline bıçak alan şahıs, evden sokağa inerek komşusu ile kavga etmeye başladı. Şahsın yakınları kavgaya dahil olurken adam, komşusuna bıçakla saldırdı. Bıçaklanan adamın yakınları da sokağa gelirken iki taraf adeta birbirine girdi. Bir süre sonra ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri öfkeli taraflara güçlükle müdahale etti.

OLAY ANI KAMERADA

Yaralanan adam ise ambulansla hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Yaşanan feci kavga anları sokak sakinlerinin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN