Elektrik akımına kapıldı! Talihsiz işçi hayatını kaybetti: O anlar kamerada

Şanlıurfa'da bir işçi, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi! Talihsiz işçinin yaşadığı elim kaza kameralara böyle yansıdı...

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, inşaat işçisi Mahsun Kurt (29) elindeki demir kalıbın yüksek gerilim hattına çarpması sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Yaşanan feci olay, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Yaban kırsal Mahallesi'nde bir inşaat alanında meydana geldi. Mahsun Kurt'un elindeki demir kalıbın yüksek gerilim hattına çarpması sonucu elektrik akımına kapılmasıyla birlikte ikinci kattan yere düştüğü belirlendi. Ağır yaralanan Kurt, kaldırıldığı Viranşehir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DA PAYLAŞTI

İşçinin elektrik akımına kapılarak düştüğü anlar, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Bu feci olayın yanı sıra, Kurt'un son çektiği video da ortaya çıktı. Kendi görüntüsüyle birlikte inşaat ve çevresinin görüntülerini kaydeden Kurt'un, bu videoları sosyal medya hesabında paylaştığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.