Dere yatağına düşen gebe inek kurtarıldı

Dere yatağına düşen gebe inek kurtarıldı

Karabük'ün Ovacık ilçesinde dere yatağına düşen gebe inek, AFAD ekiplerinin yoğun çabasının ardından bir iş makinesiyle kurtarıldı. Ekipler gebe ineğin üşümesini engellemek için ateş yaktı.

Karabük'ün Ovacık ilçesinde dün yaşanan bir olayda, dere yatağına düşen gebe bir inek, büyük bir kurtarma operasyonuyla bulunduğu yerden çıkarıldı. Yaka köyünde meydana gelen bu olay, AFAD ekiplerini harekete geçirdi.

yeni-proje-001.jpg

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen AFAD ekipleri, eğimli arazi yapısının zorluğuyla karşılaşınca, tahliyeyi hızlandırmak için İl Özel İdaresi'nden iş makinesi talep etti.

yeni-proje-1-006.jpg

İş makinesiyle yapılan yol açma çalışmalarının ardından, kepçe yardımıyla ineğin bulunduğu yerden çıkarılması sağlandı. Ekipler, ineğin hipotermi yaşamaması için özel tedbirler aldı.

yeni-proje-2-007.jpg

Olayın ardından inek, sağlığına kavuşması için sahibine teslim edildi.

yeni-proje-3-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN