Now TV'den Kanal D'ye dev transfer! Ünlü isim artık o programda, bunu hiç kimse beklemiyordu

Now TV'den Kanal D'ye dev transfer! Ünlü isim artık o programda, bunu hiç kimse beklemiyordu

Televizyon dünyasında son dönemde yaşanan transferler ilgiyle takip ediliyor. Son olarak Now TV ekranlarında uzun zamandır görünen deneyimli isim, artık Kanal D'de yer alacak. Resmi açıklamanın gelmesiyle transfer netlik kazandı. İşte detaylar...

Now TV'de yayınlanan 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin sona ermesinin ardından dizide rol alan isimlerden Şevket Çoruh'un 'Arka Sokaklar' dizisine geri döneceği iddia edilmişti. Yapılan resmi açıklama ile bu iddianın doğru olduğu ortaya çıktı.

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar dizisine dönüşü, hem dizi tutkunları hem de oyuncunun hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Dizidoktoru'nda yer alan habere göre, televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan 'Arka Sokaklar'ın efsanevi karakteri 'Mesut Komiser'i oynayan Şevket Çoruh, diziye geri döndü. Dizinin yeni bölümüne dair yayınlanan ikinci fragmanda "Efsane geri dönüyor!" mesajı verildi.

sevket-coruh.jpg

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM FRAGMAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Yeşilçam'ın usta ismi Türker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media'nın üstlendiği Arka Sokaklar'ın 18. Sezon, 672. bölümüne ait yeni tanıtım filmi büyük ilgi gördü. Fragmanda, yüzü gizlenmiş ve gizemli bir karakterin yer aldığı dikkat çekti. Arif Müdür'ün, Rıza Baba'ya, "Sen söyle; Mesut mu, değil mi?" dediği anlar izleyicilere sunuldu. Bu gizemli karakter, dizinin efsanevi karakteri Mesut Komiser'e benzetti.

Polis köpeği Garip'in, Mesut Komiser'in kokusunu alıp koştuğu anlar da fragmanda yer aldı. Tanıtımın Kanal D'de yayınlanmasıyla birlikte, Şevket Çoruh'un diziye geri döneceği haberleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. 51 yaşındaki oyuncunun ve dizinin adı kısa sürede en çok konuşulan konu başlıkları listesine girdi ve izleyicilerden binlerce yorum aldı.

ARKA SOKAKLAR 18 YILDIR YAYINLANIYOR

Şevket Çoruh'un yakın zamanda Arka Sokaklar'ın resmi hesabını takibe alması da dikkat çekti. Ekranlara gelen Mesut Komiserli yeni bölümse büyük beğeni aldı.

Arka Sokaklar dizisinin, Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi usta isimlerin bulunduğu kadrosuyla 18 sezon boyunca ekranda yer aldı. Ancak dizinin yeni sezonunun devam edip etmeyeceği konusu hâlâ belirsizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN