Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları muhtarlar ile buluştu

Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları muhtarlar ile buluştu

2024 Yılının ilk muhtarlar toplantısı Burhaniye Belediye Meclis Salonu’nda düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban ve Ayten Tuna ile birlikte Muhtarlık İşleri Müdürü Zehra Yüce de katılım sağladı.

Geleneksel hale gelen ve sohbet havasında geçen toplantıda, mahalle muhtarlarının, mahalleleri için acil olan talepleri ve mahallelilerin istekleri dinlenerek, başkan yardımcıları tarafından notlar alındı. Burhaniye Belediyesi Başkan Yardımcıları Erbalaban ve Tuna, taleplerin ilçede yaşayan her bir ferdin daha rahat ve daha huzur içerisinde yaşayabilmesi için çok önemli olduğunu ve süratle yapılacağını belirtti.

Yeni dönem ile ilgili güzel temennilerin de karşılıklı olarak verildiği toplantının sonunda konuşan Başkan Yardımcıları, birlikte çok daha güzel

hizmetlere imza atacaklarından emin olduklarını vurgulayarak, Burhaniye halkının her şeyin en iyisini, en güzelini ve en özelini hak ettiklerini belirtti.

Toplantıda muhtarlara seslenen Başkan Yardımcıları, “Yeni dönemde de Burhaniye için bir 5 yıl daha durmadan, yorulmadan çalışacağız ve çıkılan bu yolda Burhaniye için verimli çalışmalar ortaya koyarak, Burhaniye’yi hak ettiği değere hep birlikte kavuşturacağız. Siz değerli muhtarlarımız ile iş birliği içerisinde tüm sorunları teker teker çözüme ulaştıracağız” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN