Bu araçtan 3 kişi sağ çıktı! Hurdaya dönen aracın motoru dahi yerinden çıktı

Bu araçtan 3 kişi sağ çıktı! Hurdaya dönen aracın motoru dahi yerinden çıktı

Tekirdağ'da meydana gelen kazada otomobil perte çıktı! Ama 3 kişi o otomobilden sağ kurtulmayı başardı! Hurdaya dönen araçta motor bile yerinden çıktı...

Tekirdağ'ın Ergene ilçesine bağlı Marmaracık Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, kayganlaşan zeminde yoldan çıkan bir otomobil, beton bloğa çarparak paramparça oldu. Kaza sonucunda araçtan fırlayan motor, hurda yığınına dönerken, içerisinde bulunan 3 genç ise kazayı hafif yaralarla atlattı.

ARAÇ PARAMPARÇA OLDU

luu.jpg

Kaza, akşam saatlerinde Edirne yolunda meydana geldi. Çorlu istikametine seyreden A.Y. yönetimindeki 59 DK 695 plakalı otomobil, ani bir kayganlaşma nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarındaki beton bloğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç paramparça olurken, içinde bulunan sürücü ile Y.P. ve M.Ö. isimli gençler yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne ve özel hastanelere sevk edildi. Yapılan tedaviler sonucunda yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN