Başkan Posbıyık’a, Cumartesi Pazarı’nda sevgi seli

Başkan Posbıyık’a, Cumartesi Pazarı’nda sevgi seli

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Cumartesi Pazarı’nda pazarcı esnafını ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar, Başkan Posbıyık ve ekibini coşkuyla karşılayarak; “Efsane başkanla yola devam” dediler.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Cumartesi Pazarı’nda pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Posbıyık, beraberinde belediye meclis üyesi adayları Cengiz Güneş, Tasin Tanyıldız, Mert Buğra Özaydın, Çetin Yiğit, Yakup Şekip Okumuşoğlu, Nurullah Özdemir, Murat Gürdal, Murat Yüce, Hüseyin Çakır, Naile Bingöl, Nesimi İlik, Koray İşeri, Kadir Tekin, Yıldıray Arslan, Mehmet Erdinç Sarımsak, Muharrem Sağlam, Gökhan Günay, Batuhan Günce, Yaşare Aydın, Ayhan Deniz, Erkan Mutlu, Bayram Seçen, Gönül Çelik, Ender Uz, Arzu Yazıcı, Mehmet Şükrü Yazganarıkan ile birlikte Cumartesi Pazarı’nda esnafı tek tek dolaştı, hal hatırlarını sordu. Pazar alanına dökülen asfalt için Başkan Posbıyık’a teşekkür eden pazarcı esnafı, ‘Seninleyiz başkanım’ mesajı verdi.

Alışveriş yapan vatandaşların sevgi gösterileri ve güzel temennileri ile karşılaşan Başkan Posbıyık, istek üzerine bol bol fotoğraf çektirdi. Vatandaşlar, Başkan Posbıyık’a “Biz Efsane Başkanla yola devam diyoruz” dediler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN