Bartın'da dehşete düşüren olay! Çöpün kenarında erkek cesedi bulundu

Bartın'da dehşete düşüren olay! Çöpün kenarında erkek cesedi bulundu

Bartın’ın Kozcağız beldesinde bir şahıs çöpün kenarında ölü bulundu. Tabancayla vurulduğu öğrenilen şahsın 35 yaşındaki Emrah Üstünsoy olduğu belirlendi. Cinayet şüphelisi olarak 1 kişi gözaltına alındı.

Dehşete düşüren olay Bartın Kozcağız'da meydana geldi. Sanayi sitesinin arka tarafına çöp atmaya giden bir vatandaş çöpün kenarında hareketsiz yatan bir kişiyi gördü. Olay yerine gelen jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemleri alarak detaylı bir çalışma başlattı. Tabancayla öldürüldüğü belirlenen şahsın 35 yaşındaki Emrah Üstünsoy olduğu belirlendi. Şahsın cenazesi yapılan incelemenin ardından Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

7935615.jpg

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çevredeki kamera kayıtları ve olay yerindeki deliller çerçevesinde çalışma yapan jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi olarak Z.Ü. isimli şahsı gözaltına aldı. Cinayetin sebebi henüz araştırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN