Hayat Bilgisi dizisinde Didem'di! Yeliz Doğramacılar'ı gören tanıyamadı: "Kendine yazık etmiş "

Hayat Bilgisi dizisinde Didem'di! Yeliz Doğramacılar'ı gören tanıyamadı: "Kendine yazık etmiş "

Bir dönemin en popüler dizileri arasında yer alan Hayat Bilgisi günümüzde hala oyuncuları ile anılıyor. Söz konusu dizide Didem karakterine hayat veren ünlü isim ise resmen tanınamadı. İşte Yeliz Doğramacılar’ın son hali…

2000’li yıllarda en çok izlenen televizyon dizileri arasında yer alan Hayat Bilgisi, akşam o dönemde oyuncularıyla da sık sık gündeme geliyordu. Dizide Didem rolüne hayat veren ve bu rol ile yıldızı parlayan Yeliz Doğramacılar ise yıllar sonra estetikli haliyle magazin gündemine geldi. Yeni hallerini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü isim görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medya kullanıcıları ise Yeliz Doğramacılar’ın bu paylaşımlarına yorum yağdırdı.

yeni-proje-1-001.jpg

ESTETİKLİ HALİ GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

uzun bir süredir herhangi bir projede yer almayan Yeliz Doğramacılar, akşam magazin gündemine de çok sık düşen isimlerden değil. Lakin yaptırdığı son estetikleri ile son günlerin en çok konuşulan isimleri arasına girdi.

yeni-proje-2-002.jpg

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan ünlü oyuncu estetikli halini hesabından paylaştı. Takipçileri şaşkına dönerken bir kısmı bu halini çok beğendi bir kısmı ise eleştiride bulundu. Öyle ki bazı kullanıcılar "Her geçen gün daha güzelleşiyor" derken bazıları da "Güzelliğine resmen yazık etmiş" yorumlarında bulundu.

yeni-proje-3-001.jpg

İşte Yeliz Doğramacı’nın o fotoğrafları…

capture-20240428132058465.jpg

capture-20240428132048643.jpg

capture-20240428132036247.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN