Anız yangını büyüyerek ağaçlık alana yayıldı

Anız yangını büyüyerek ağaçlık alana yayıldı

Adıyaman'da, Gazihandede Mesire alanı karşısında henüz belirlenemeyen nedenlerle çıkan anız yangını, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek ağaçlık alana sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü ancak çok sayıda ağaç zarar gördü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adıyaman'da bugün öğle saatlerinde Gazihandede Mesire alanı karşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle anız yangını çıktı. Yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak ağaçlık alana sıçradı. Yangının büyümesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, alevlerle mücadele ederken, yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba sarf etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle birkaç saat sonra söndürüldü ancak olay sonrasında bölgede inceleme yapıldığında çok sayıda ağacın zarar gördüğü tespit edildi. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, konuyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN