13 yaşındaki sürücü ortalığı birbirine kattı! 7 kişi yaralı

13 yaşındaki sürücü ortalığı birbirine kattı! 7 kişi yaralı

Tekirdağ'da 13 yaşındaki bir çocuğun kullandığı otomobille çarpıştıktan sonra savrulan otomobil, 8 metre yükseklikteki köprüden aşağı uçtu. Kazada 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı. Sürücü koltuğundaki çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Tekirdağ- Malkara karayolunun Çavuşköy Mahallesi kavşağında, dün akşam saatlerinde bir kaza meydana geldi. 13 yaşındaki Deniz K.’nin kullandığı otomobil ile Sebahattin G. (53) yönetimindeki otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan Sebahattin G.’nin kullandığı otomobil yaklaşık 8 metre yükseklikteki köprüden düştü. Kazada otomobil sürücülerinin yanı sıra Sebahattin G.’nin kullandığı araçta bulunan Sultan G. (37), Melek G. (71), Nurşen G. (47), Volkan G. (7) ve Atakan G. (8) yaralandı.

2.jpg

SÜRÜCÜ KOLTUĞUNDAKİ ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine bölgeye, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Deniz K., Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN