O kişilerin WhatsApp hesabına kısıtlama geliyor! Bunları yaparken on kez düşünün: Tek tek denetlenecek

O kişilerin WhatsApp hesabına kısıtlama geliyor! Bunları yaparken on kez düşünün: Tek tek denetlenecek

Milyarlarca kişi tarafından kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir gelişmeyle gündeme geldi. O kişiler her an bir kısıtlamayla karşı karşıya kalabilir. Bunları yaparken on kez düşünün. İşte detaylar…

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, her güncellemesinde kullanıcıları memnun edecek yeni deneyimler sunuyor. Son olarak arayüzünü değiştiren ve daha kullanışlı seçenekler sunan popüler uygulama bu kez bambaşka bir özellikle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

yeni-proje-11.jpg

KISITLAMA İMKANI GELİYOR

En Son Haber’de yer alan habere göre, WhatsApp, Android için 2.23.25.16 beta sürümünde yeni özellikler test etmeye başladı. Yeni özellik daha çok hesap kısıtlamalarına odaklanırken kullanıcıların rahatsız olmaması adına önlemler almaya çalışıyor.

Bu kapsamda uygulama üzerinden olumsuz davranışlar sergileyen kişilerin hesaplarına belirli bir süre kısıtlama getirilecek. Otomatik mesajlar atan, toplu mesajlar gönderen hesaplar, yapılacak değerlendirmenin ardından erişim engeli ile karşılaşacak.

yeni-proje-12.jpg

Engellediğiniz hesaplar mesajları ya da aramaları göremeyecek ve karşı tarafa mesaj gönderilemeyecek. Ayrıca erişim yasağı geldikten sonra yeni bir sohbet başlatma imkanları olmayacak olsa dahi var olan sohbetlere cevap verebilecekler. Yani yeni sohbet başlamayacak önceden başlattığı sohbetleri sürdürebilecek.

Tüm bunların yanı sıra WhatsApp, şüpheli hesapları denetlemek için otomatik araçlar kullanacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN