Liverpool'da bilet krizi tatlıya bağlandı

Liverpool'da bilet krizi tatlıya bağlandı

Liverpool yönetimi maç bileti zammını geri çektiğini açıkladı. Taraftarlar geçtiğimiz hafta sonu bilet zammını protesto etmişlerdi.

İngiliz devi Liverpool kulübü, geçen hafta maç biletlerine zam yapacağını açıklamıştı. Buna göre tek kişilik maç bileti 59 sterlinden 77 sterline yükseltilmişti. Yönetimin zam kararına büyük tepki gösteren bazı taraftarlar, hafta sonu Anfield Road'da oynanan Sunderland maçının 77. dakikasında toplu olarak tribünleri terk etmişti.

77 sterline 77. dakika protestosu

Binlerce taraftar, Anfield Road'un 132 yıllık tarihinde ilk kez stat terk etme eylemi yaparken taraftarın bir bölümü yerinden kalkmamıştı. Protesto gerçekleştiği sırada Liverpool 2-0 öndeydi. Binlerce taraftarın stattan ayrılmasından hemen sonra 82. ve 89. dakikalarda Sunderland üst üste bulduğu gollerle maçtan 1 puan almayı başarmıştı. Liverpool yönetimi de konuyla ilgili yaptığı açıklamada protestocu taraftar grubunun isteklerine boyun eğmeyeceğini duyurmuştu.

Kulüp efsanesinden taraftara destek

Liverpool'un efsane oyuncularından Jamie Carragher, bilet fiyatlarına yapılacak zammı protesto eden taraftara destek vermişti. Konuyla ilgili görüşlerini Daily Mail gazetesine yazdığı yazıda paylaşan Liverpool eski kaptanı, "Bilet fiyatındaki zam beni etkilemeyecek olsa da yaşadığım şehri iyi tanıyorum. 77 sterlinlik maç ücreti her şehir için fazladır, ancak Liverpool için çok daha fazladır" ifadelerini kullandı.

Yönetim geri adım attı

Taraftar baskısına dayanamayan Liverpool yönetimi, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada bilet fiyatlarındaki artışı geri çektiğini ve iki sezon da artış olmayacağını açıkladı. Buna göre tek kişilik en yüksek maç bileti 59 sterlinden satılmaya devam edecek.

16-02/11/2016-02-11_010637.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN