Bilic: Rakibiniz Liverpool ise dikkat etmek zorundasınız

Bilic: Rakibiniz Liverpool ise dikkat etmek zorundasınız

İngiltere Federasyon Kupası 4. Tur maçında West Ham United evinde Liverpool ile karşılaşacak. Bu sezon Kırmızılar ile oynadıkları iki lig maçını da kazanan Bilic'in öğrencileri kupa müsabakasının ilk maçında Anfield Road'da rakibi ile golsüz berabere kalmıştı.

Liverpool ile West Ham United, İngiltere Federasyon Kupası 4. Tur'da golsüz berabere biten ilk maçın rövanşında karşı karşıya geliyor. Slaven Bilic ve Jurgen Kloop'u bu sezon dördüncü kez eşleştirecek olan mücadelede turu geçen ekip kupada 5. tura yükselecek. Ligde iki kez birbirleriyle oynayan West Ham ve Liverpool maçlarında gülen taraf iki karşılaşmada da Bilic'in öğrencileri olmuştu.

"Dikkat etmek zorundayız"

Maçın öncesinde konuşan Hırvat teknik adam Bilic, "Liverpool bu sezon inişli ve çıkışlı bir grafik çiziyor fakat rakibiniz eğer Liverpool ise dikkat etmek zorunda olduğumuzu biliyoruz" şeklinde konuştu. Kırmızılar'ı ligde oynadıkları 2 maçta da yendiklerini hatırlatan genç teknik adam, rakibe boş alan vermemelerinin altını çizdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN