Peaky Blinders'ın yaratıcısı müjdeyi verdi: Thomas Shelby geri dönüyor

Peaky Blinders'ın yaratıcısı müjdeyi verdi: Thomas Shelby geri dönüyor

Oppenheimer ile kariyerinin ilk Oscar'ını kazanan İrlandalı aktör Cillian Murphy, Peaky Blinders dizisinden uyarlanacak yeni sinema filminde Thomas Shelby karakterine geri dönecek.

Oppenheimer'daki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan Cillian Murhpy, "Peaky Blinders" filminde başrol oynayacak. Murhpy, filmde Thomas Shelby karakterine geri dönecek.

ko.jpg

NTV'de yer alan habere göre, "This Town"ın galasında BirminghamWorld'e konuşan 'Peaky Blinders' dizisinin yaratıcısı Steven Knight, Murphy'nin kesinlikle yeni filmde yer alacağını açıkladı.

'ANLATILACAK DAHA FAZLA HİKAYE VARSA ORADA OLACAĞIM'

Cillian Murphy, geçtiğimiz ay BBC Radio 4'ün Desert Island Discs programına konuk olmuş ve Peaky Blinders ile ilgili bir film yapılırsa oynayabileceğini söylemişti.

Murphy, "Anlatılacak daha fazla hikaye varsa ve Stephen Knight yapabileceğini bildiğim bir senaryo sunarsa orada olacağım. Yani 50 yaşındaki Tommy Shelby'yi izlemek istiyorsak orada olacağım. Hadi yapalım" ifadelerini kullanmıştı.

Başrollerinde Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson, Annabelle Wallis, Sam Neillve Tom Hardy gibi isimlerin yer aldığı, 2013-2022 yılları arasında yayınlanan dizi, Peaky Blinders adlı suç çetesinin I. Dünya Savaşı'nın hemen sonrasındaki maceralarını konu ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN