Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı: "Takım içinde ne oluyor?"

Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı: "Takım içinde ne oluyor?"

Fenerbahçe'yi son kez Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştıran teknik adam olan Ersun Yanal, canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Son olarak geçen sezon Alanyaspor'u çalıştıran ve aldığı başarısız sonuçların ardından Akdeniz ekibiyle yollarını ayırarak teknik adamlık kariyerine ara vererek yorumculuk yapmaya başlayan Ersun Yanal, canlı yayında Fenerbahçe teknik adamı İsmail Kartal'ı hedef aldı.

Sezon başından bu yana BEIN SPORTS ekranlarında yorumculuk yapan Ersun Yanal, 2014 yılından bu yana özlemini çektiği şampiyonluğa bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'a eleştirilerde bulundu.

Derbi öncesinde açıklamalarda bulunan Yanal, Kartal'ın derbide Boşnak yıldız Edin Dzeko'yu yedek bırakmasını eleştirdi.

Kartal'ın yanlış bir karar verdiğini öne süren Yanal, "Takım içinde ne oluyor bilmiyorum ama Dzeko varsa, Dzeko oynar. Ben bu kadronun çift santrafor da oynayabileceğini düşünüyorum." açıklamasında bulundu.

Kanarya, son olarak 2013-2014 sezonunda Ersun Yanal yönetiminde Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmıştı. Yanal, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla dikkat çekici bir paylaşıma imza atarak "Zor zamanlarda sana yol gösterecek feneri bul..." ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN