Ankara’ya 2,5 saat uzaklıkta! Hem yazın hem kışın dolup taşıyor, baharda ise tadı başka! Aileyi toplayan buraya koşuyor

Ankara’ya 2,5 saat uzaklıkta! Hem yazın hem kışın dolup taşıyor, baharda ise tadı başka! Aileyi toplayan buraya koşuyor

Ankara'ya yalnızca 2,5 saat uzaklıkta yer alan doğa harikası bu yer görenleri kendine hayran bırakıyor. Hem yaz aylarında hem de kış aylarında dolup taşıyor baharda giden gittiğime değdi diyor. Gidenler ise hayat burada dursun istiyor. İşte Ankara'ya yakın doğa harikası…

Hafta sonu kaçamaklarınızın unutulmaz adresi olacak Dipsizgöl Tabiat Parkı, Ankara'ya yalnızca 2,5 saat uzaklıkta yer alıyor. Tosya'da bulunan Dipsizgöl Tabiat Parkı keşfedilmeyi bekleyen doğa harikası yerler arasında yer alıyor. Piknik yapmak isteyenlerin de konaklamak isteyenlerin de gidebileceğim bu yer birçok farklı fırsat sunuyor. İşte Ankara'ya yakın doğa harikası…

PİKNİKÇİLERİN KAÇIŞ NOKTASI

Evden hazırladığınız piknik malzemelerini götürerek piknik yapabileceğiniz gibi işletmelerden yararlanarak da piknik keyfine sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Günübirlik gitmek yerine uzun bir tatil isteyenler de bungalov evlerde konaklama imkanından yararlanabiliyor.

dipsizgol.jpg

Dipsizgöl, kampçıların da uğrak noktası olacak. İster çadırınızla isterseniz de karavanınızla konaklama yapabileceğiniz Dipsizgöl Tabiat Parkı’nda açık ve kapalı piknik alanları da bulunuyor. Kapalı mekanlarda kendin pişirir kendin ye alanları yer alırken malzemeleri de ister oradan alabilirsiniz isterseniz de kendiniz getirebilirsiniz.

dipsizgol-kastamonu.jpg

DİPSİZGÖL TABİAT PARKI’NA NASIL GİDİLİR?

Tabiat Parkı'nın girişinde yer alan güvenlik ise doğal bir aile mekanına güven sağlıyor. Ankara'ya 215 kilometre mesafede yer alan Dipsizgöl Tabiat Parkı yaklaşık 2,5 ile 3 saat arasında sürüyor. Ilgaz Kayak merkezine de yakın bulunan Dipsizgöl Tabiat Parkı’na gitmek isteyen kişiler Tosya ilçesinde varmadan sola dönerek parka ulaşabiliyor. Güzel asfalt bir yol ile parka ulaşım sağlıyor bildiğiniz gibi 4-5 km dar bir mesafeden ilerlemeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN