Uğur Dündar'ın babası olduğunu iddia eden genç kız ortaya çıktı! "Uğur Dündar'a tıpatıp benziyor"

Uğur Dündar'ın babası olduğunu iddia eden genç kız ortaya çıktı! "Uğur Dündar'a tıpatıp benziyor"

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamalar ile magazin dünyasına yeni bir bomba attı. Ablasının babasının ünlü bir gazeteci olduğunu söyleyen Nebioğlu’nun sözlerinden sonra, Uğur Dündar açıklama yaptı. Dündar’ın kızı olduğu öne sürülen Dilara G. De ortaya çıktı…

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan Duygu Nebioğlu, gündeme bomba gibi düşen açıklamalar yaptı. Ablasının babasının ünlü bir gazeteci olduğunu söyleyen Nebioğlu’nun açıklaması sonrasında Uğur Dündar’dan açıklama geldi.

MAHKEME DNA İSTEDİ

Nebioğlu’nun iddiaları sonrasında İstanbul’dan başka bir ilde birkaç sene önce açılan davanın taraflarından birinin Uğur Dündar olduğu öğrenildi. Hürriyet’te yer alan habere göre, Nebioğlu’nun ablası Dilara G.’nin açtığı davada, mahkeme DNA testi talep etti.

Adli Tıp Kurumu’ndan gelen DNA raporunun sonucu ise şöyle: “Elde edilen sonuçlara göre baba olduğu iddia edilen İsmail Uğur Dündar adlı şahsın Dilara G. adlı şahıs için biyolojik babalığı reddedildi.”

ugur-dundarin-kizi-1.jpg

Uğur Dündar yaşananların ardından şu açıklamada bulundu:

“Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu, kısaca net bir cevap vereyim. Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu, DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır.”

ugur-dundar-kizi.jpg

“DNA SONUCU DEĞİŞTİRİLDİ”

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ise DNA sonucunun değiştirildiğini iddia etti. Nebioğlu, ablasının Haziran ayında mahkemenin vereceği karara itiraz etmeye hazırlandığını öne sürdü.

Duygu Nebioğlu “Ben Metin Akpınar’dan önce Uğur Dündar’ı öğrenmiştim. 2008’den beri bildiğim bir konu bu. Kimsenin itibarıyla oynamamaya çalıştık senelerce. Ablamın davası 2 yıldır sürüyor. Ablamı ifşa etmediğim gibi Uğur Dündar’ı da ben ifşa etmedim. Kendisinin açıklamasını gördüm ama ben babama nasıl benziyorsam, ablam da Uğur Dündar’a benziyor. Saçları turuncu, uzun boylu, manken gibi bir kadın. Şu an basın yasağı devam ettiği için sessiz kalmayı tercih ediyor. İtiraz dilekçesini hazırlıyoruz. Uğur Dündar, DNA raporunu yasal olmayan şekilde bir gazeteciye göndermiş, o gazeteci de bana gönderdi. Raporun sonucuyla oynandığını düşünüyoruz. Elbette bu konuyu kanıtlayacağız annem de ortaya çıkarsa. Kendisi annemle birlikteliğini de inkâr etmiş" dedi.

Uğur Dündar’ın kızı olduğunu öne sürülen Dilara adlı kadının görüntüsü ise herkesi hayran bıraktı. Dilara’yı görenler, "Manken gibi kadın", "Yalnız cidden benziyor", "Uğur Dündar'a benzettim" yorumu yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN