Türkiye'deki güzellik yanı başımızda! Havalar ısınınca herkes oraya akın etti! Doğaseverlerin ilgisini çekiyor

Türkiye'deki güzellik yanı başımızda! Havalar ısınınca herkes oraya akın etti! Doğaseverlerin ilgisini çekiyor

Havaların ısınmasıyla birlikte herkes oraya akın ediyor! Doğaseverlerin ilgisini çeken krater gölü ve çevresi, keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor...

Gümüşhane'nin Zigana Dağı eteklerinde bulunan ve adını aldığı krater gölüyle ünlü tabiat parkı, çevresindeki sarıçam, ladin ve köknar ormanlarıyla doğaseverleri cezbetmeye devam ediyor.

Kış aylarında uzun süre karla kaplı olan bu tabiat parkı, ziyaretçilere göl çevresinde, ağaçların gölgesinde keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.

ZİYARETÇİLER AKIN EDİYOR

Parkı ziyaret eden Yavuz Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Limni'ye üçüncü kez geldiğini ve her gelişinde daha çok sevdiğini belirtti. Doğanın sakinliği ve güzelliğine vurgu yapan Küçük, "Burası çok güzel. Yeşil, sarı ağaçlarıyla tepenin arasında bir göl. Gayet güzel, ferahlatıcı, insanı dinlendirici bir mekan, severek geliyorum. Daha yaz sezonu açılmadan, kalabalık olmadan gelmek istedik. Herkese tavsiye ediyoruz. Çiçekler de açmak üzere, şu an onun da ayrı güzelliği var." şeklinde konuştu.

Nuray Küçük ise ilk defa ziyaret ettiği Limni Gölü hakkında, doğayı çok sevdiğini ve Karadeniz'in her yerinin zaten çok güzel olduğunu belirterek, "Böyle dağların ortasında bu kadar güzel bir yer bulacağımı hiç düşünmemiştim." dedi.

Filistinli ziyaretçi Yasemin Ejjawi ise Türkiye'ye gezmeye geldiğini ve Türkiye'de insanların kendilerine çok iyi davrandığını ifade ederek, "Burası çok güzel, manzara çok güzel, her şey şahane." şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN