İbrahim Tatlıses miras kararını açıkladı! O çocuğunu mirastan men ediyor: Ev araba ne varsa elinden alacak

İbrahim Tatlıses miras kararını açıkladı! O çocuğunu mirastan men ediyor: Ev araba ne varsa elinden alacak

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından İbrahim Tatlıses, bir kez daha aile hayatıyla gündem oldu! Tatlıses'in sert açıklamaları herkesi şaşkına çevirdi. 'Aramızda Kalmasın' programına açıklama göndererek o çocuğunu mirastan men ettiğini duyurdu. Ev araba ne varsa elinden alacak...

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı anlaşmazlıkların ardından sert açıklamalarda bulundu. Tatlıses, daha önce torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olan ve mahkeme kararıyla evden çıkarttığı torununu da eleştirmişti. Şimdi ise oğlu Ahmet Tatlıses'e yönelik sert sözler sarf etti.

'BABA-OĞUL İLİŞKİSİ NASILMIŞ, GÖRECEK'

İBO333

Tatlıses'in, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir mektupla babası İbrahim Tatlıses'e ateş püsküren Ahmet Tatlıses'in ardından ünlü sanatçı, 'Aramızda Kalmasın' programına bir açıklama gönderdi. Programda yapılan açıklamada Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:

"Ahmet, bana 'aklı melaikeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. 'Sağlamdır' raporu almak için beş tane hastane dolaştım. Hepsi, 'akıl sağlığı yerindedir' raporu verdi. Yetinmedim, bir de adli tıptan rapor aldım. Hakim, 'Akıl sağlığı yerinde değilse, bin 500 şarkıyı nasıl ezbere okuyor?' dedi. Ahmet şimdi görecek! Baba-oğul ilişkisi nasılmış, görecek.

Bodrum'da verdiğim dört evi de kendisinden alacağım. Evlatlıktan reddedemiyorum, ama reddi miras yapacağım. Ona verdiğim yedi dükkanı da daha önce batırdı, başkalarına devretti. Ben çocuklarıma ve torunlarıma bu güne kadar hep baktım. Hepsinin evleri, arabaları alındı, maaşları ödeniyor. Şimdi yeni bir site evler yaptırıyorum, o dairelerden de evlatlarıma vereceğim. Ama Ahmet adam olmaz! Kardeşlerinin de malına çökmüş. Artık yok öyle beleşten bir hayat! Bundan sonra babalık neymiş, görecek gününü!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN