Evlilik gününüz hayatınızı değiştirebilir! Ünlü astrolog açıkladı: İşte günler ve anlamları

Evlilik gününüz hayatınızı değiştirebilir! Ünlü astrolog açıkladı: İşte günler ve anlamları

Evlilik hayatına adım atacaksanız hangi gün evlendiğiniz çok önemli. Astroloji tutkunlarının merakla beklediği 'Hangi gün evlenmeli?' sorusuna yanıt geldi. Ünlü astrolog açıkladı: İşte günler ve anlamları...

Evlilik, iki kişinin romantik birlikteliğini resmi olarak bağlayan, birçok kişinin hayalini süsleyen önemli bir adımdır. Ancak, evlilik tarihini seçerken astrolojik etmenlerin de göz önünde bulundurulması, evliliğin kalitesini etkileyebilir. Astrolog Güler tek tek günleri açıkladı. İşte Güler'in açıkladığı haftanın günlerine göre evlilik anlamları...

Horoskop nedir, nasıl hesaplanır? Horoskop haritası nasıl yorumlanır? - Astroloji Haberleri

PAZARTESİ - AY GÜNÜ:

Pazartesi günü evlenenler genel olarak ailelerine düşkün olurlar. Hem ebeveynlerle olan ilişkileri hem de çekirdek aileleri için bu durum geçerlidir. Duygusal bir birliktelik için uygun bir gündür. Eğer ilişkide beslenmek ve beslemek arzusunda iseniz Pazartesi gününü tercih edebilirsiniz.

SALI - MARS GÜNÜ:

Mars gününde evlenenlerin evlilik hayatında hareketli bir dönem başlar. Aksiyon eksik olmaz ve sürekli bir hareketlilik hakimdir. Hızlı bir şekilde karar alabilirler ve birçok konuda hemen eyleme geçme eğilimindedirler. Cinsellik ve macera dolu bir ilişki arzusu içerisinde olanlar için uygun bir gündür.

ÇARŞAMBA - MERKÜR GÜNÜ:

Çarşamba günü evlenenler iletişime açık bir ilişki içerisinde olabilirler. Mantıklı düşünme ve analiz etme özellikleri öne çıkar. Çocuklar ve kardeşler hayatlarında önemli bir yer tutabilir. Evliliği bir sözleşme gibi görenler için uygun bir gündür. Sohbet ve iletişimin ön planda olduğu bir evlilik istiyorsanız Çarşamba gününü tercih edebilirsiniz. Ancak, Merkür'ün retroda olmamasına dikkat etmek önemlidir.

PERŞEMBE - JÜPİTER GÜNÜ

Jüpiter gününde evlenenlerde bolluk enerjisi hakim olur. Ahlaki değerlere önem verirler ve genellikle deneyimlere açıktırlar. Dinî konular evlilik hayatlarında önemli bir yer tutabilir. Yurt dışında yaşama veya seyahat etme isteği yüksektir. Bol çocuk sahibi olma potansiyelleri bulunmaktadır.

CUMA - VENÜS GÜNÜ:

Venüs gününde evlenmek isteyenler için mükemmel bir gün olabilir. Dengeli bir ilişki arzusu içerisindedirler ve genellikle adaletli bir evlilik yaşamı sürdürmek isterler. Ancak, her iki tarafın da konfor alanına düşkün olması durumunda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Venüs'ün retroda olmamasına dikkat etmek önemlidir.

CUMARTESİ - SATÜRN GÜNÜ:

Satürn gününde evlenenler genellikle olgun yapıda insanlardır ve düzenli bir yaşam tarzını tercih ederler. Geleneksel bir evlilik hayatı sürdürmek isterler ve genellikle sorumluluklarına sadıktırlar. Büyüklerine saygı duyarlar ve aile büyükleri onlar için önemlidir.

PAZAR - GÜNEŞ GÜNÜ:

Pazar günü evlenen çiftlerin kendilerini bir şekilde gösterme eğilimleri vardır. Duygularını açıkça ifade etme eğilimindedirler ve genellikle sıcak ilişkiler kurarlar. Eğlenceli bir evlilik arzusu içindedirler ve çocukları çok severler. Ancak, egolarına yenilmeme konusunda dikkatli olmaları önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN