SONAR da anket sonucunu açıkladı: Fark açılıyor

SONAR da anket sonucunu açıkladı: Fark açılıyor

31 Mart seçimlerine 2 gün kala SONAR Araştırma şirketinin son anket sonuçlarına göre Ekrem İmamoğlu, yüzde 47,3 oy oranıyla önde. Murat Kurum ise yüzde 40,4 oy oranıyla ikinci sırada bulunuyor.

SONAR Araştırma şirketi, 31 Mart seçimleri öncesinde gerçekleştirdiği son anket sonuçlarını paylaştı. Ankete göre, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, AK Parti'nin adayı Murat Kurum'a karşı 6,9 puanlık bir farkla önde görünüyor.

Ankette İmamoğlu yüzde 47,3 oy oranıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında lider konumda yer alırken, AK Parti'nin adayı Murat Kurum ise yüzde 40,4 oy oranıyla ikinci sırada bulunuyor. Yeniden Refah Partisi'nden Mehmet Altınöz yüzde 3,1, Zafer Partisi'nden Azmi Karamahmutoğlu yüzde 3, DEM Parti'den Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni yüzde 2,9, İYİ Parti'den Buğra Kavuncu ise yüzde 2,1 oy oranıyla takip ediyor. Diğer adayların toplam oy oranı ise yüzde 1,2 olarak kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN