Sabiha Gökçen Havalimanı'nda fiyatlar gündem oldu! Çay, börek, ayran, su... Bir ailenin aylık mutfak masrafı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda fiyatlar gündem oldu! Çay, börek, ayran, su... Bir ailenin aylık mutfak masrafı

Havalimanına aç giden yandı! Bu adisyonu görünce eliniz hiçbir şeye uzanmayacak! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda fiyatlar gündem oldu! Çay, börek, ayran, su... Adisyondaki rakam görenleri şaşkına çevirdi. Bir ailenin aylık mutfak masrafı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan fiyat tartışmaları, sosyal medyanın gündemine oturdu. Bir kişinin paylaştığı adisyonda, çay, su, kıymalı köy böreği ve ayran gibi basit ürünlerin toplam tutarının 2 bin 499 lira olduğu görüldü. Bu durum, havalimanlarında alınan fiyatların yüksekliği konusunda tartışmalara neden oldu.

UFAK ATIŞTIRMALIKLAR 2.499 TL TUTTU

Söz konusu adisyonda 3 su böreği, 1 kıymalı köy böreği, 2 ayran, 1 çay ve 1 suyun toplamda 2 bin 499 lira tuttuğu görüldü. Fiyatların bu kadar yüksek olması, sosyal medyada çeşitli yorumlar aldı.

Ekran Alıntısı

Kullanıcılar arasında fiyatların yüksekliğine dair farklı yorumlar yapıldı. Kullanıcılar, "Bağcılar'da meşhur Sarıyer börekçisinde hepsi 90 TL" "Havaalanı yanında atıştırmalık ve su götürmeyen ya çok zengindir ya da ilk defa havaalanına gidiyordur" "Bir ailenin aylık mutfak masrafı" şeklinde yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN