Restorana silahlı saldırı soruşturmasında yeni gelişme! 1 kişi hayatını kaybetmişti

Avcılar’da, bir restorana yapılan silahlı saldırı sırasında vurularak hayatını kaybeden Muhammed Subaşı’nın öldürülmesiyle ilgili biri kadın 5 şüpheli gözaltına alındı Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, olay anı görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul'un Avcılar'da 24 Mart Pazar günü, silahlı kişiler, otomobilin içinden bir restorana kurşun yağdırdı. Mermilerden birinin isabet ettiği restoranda bulunan Muhammed Subaşı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

asss.jpg

Asayiş ekipleri saldırıyla ilgili biri kadın 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Sorgularında suçlarını itiraf eden şüpheliler adliyeye gönderildi.

Şüphelilerden Enis T., Bilal B., Mert D. ve Baran R. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadın şüpheli ise serbest bırakıldı. Saldırının görüntüleri de ortaya çıktı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN