İYİ Parti'den kurultayda izleyici kararı

İYİ Parti'den kurultayda izleyici kararı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan partinin 5. olağanüstü kurultayına izleyici kabul edilmeyeceğini duyurdu.

İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nın 27 Nisan Cumartesi günü Ankara'da, ATO Congresium'da gerçekleştirileceği bildirildi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada kurultayın detaylarını ve organizasyon komitesinin aldığı kararları paylaştı.

İZLEYİCİ GELMEYECEK

Kurultayın hazırlık sürecinde, Genel Başkan adayları adına Koray Aydın'ı temsilen Yetkin Öztürk, Musavat Dervişoğlu'nu temsilen Buğra Kavuncu ve Tolga Akalın'ı temsilen Rıdvan Uz'un katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, aday temsilcilerince herhangi bir şerh ya da itiraz olmaksızın, salonun fiziki şartları ve kapasitesi göz önünde bulundurularak alınan kararlar neticesinde, kurultay delegeleri, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekillerinin dışında katılımcı davet edilmemesi kararlaştırıldı.

Olgun, kurultay ile ilgili olarak, "Partimize ve milletimize hayırlı olmasını dilerken, İYİ Parti ailesi olarak kurultayımıza gölge düşürecek herhangi bir çarpıtma ve provokasyona izin verilmemesini rica ederim." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN