Hemşire, kanser hastası kadına cinsel saldırıda bulunmuştu! Mahkemeden 'iyi hal' indirimi

Hemşire, kanser hastası kadına cinsel saldırıda bulunmuştu! Mahkemeden 'iyi hal' indirimi

Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören kanser hastası kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan erkek hemşire, iyi hal indirimiyle 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

İzmir 20. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık E.K, taraf avukatları ile müştekiler katıldı. Duruşmada söz verilen E.K, olay nedeniyle üzgün olduğunu belirtip beraatini istedi.

Cumhuriyet savcısı ise mütalaasında, iddianamede olduğu gibi sanık için toplamda 40 yıl 6 aya kadar hapis cezası istedi.

SIKINTILI BİR RUH HALİ VARMIŞ

Önceki duruşmada psikolojik ve ailevi sıkıntıları olduğunu savunan E.K "Sıkıntılı bir ruh hali içerisindeydim. Olay tarihinde yoğun bakım servisinde erkek hemşire olarak görevliydim. Sıkıntılı bir ruh haliyle hareket ettim. Bazen ne yaptığımı hatırlamıyorum. Hem pişmanlık hem de bir görgü tanığının içeri girmesiyle vazgeçtim." ifadelerini kullanmıştı.

Mahkeme heyeti, E.K'nin cinsel istismar suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temininden ise 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere iyi hal indirimiyle toplamda 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

Sanık hakkında takdiri indirim uygulanmasına 1 üye hakim muhalefet ederek, takdiri indirim uygulanmaması gerektiğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN