Ahmet Nur Çebi: Üzülüyorum, bana sahip çıkın

Ahmet Nur Çebi: Üzülüyorum, bana sahip çıkın

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Eleştirilere cevap veren Çebi, 'Beni seçin veya seçmeyin ama bana sahip çıkın sizler bana sahip çıkmazsanız başarılı olamam. Ben gücü sizden alıyorum.' dedi.

Vodafone Park'ta gerçekleştirilen 2022 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Üzülüyorum, bana sahip çıkın. Sizler bana sahip çıkmazsanız başarılı olamam. Ben gücü sizden alıyorum. Yetkiyi de bana siz verdiniz. 1 yılda ben 4 defa korona olacağım, kolum kırılacak, çıkarıp cebimden para vereceğim, sorunları çözmeye çalışacağım, 4 evimi ipotek vereceğim, ibra edilmesi hata. Bana sahip çıkın, seçin ama seçmeyin. Ben hata yapmadım arkadaşlar" ifadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti:

"Borcumuz 4.5 milyar değil ama can sıkıcı 3.9 milyar ve sürekli olarak çelişkili açıklamalar oluyor. Bizim borcumuz 3.9 net. 600 milyon lira düşmemiz lazım, gelirler ve çekler var. Yuvarlak hesap 4 milyar diyelim. Ben buraya geldiğimde 3.3 milyardı borçlar. Borçlara 600-700 milyon faiz ödüyoruz. Faizi nasıl karşılayacağız çözmemiz gerekiyor. Bu gemiyi yüzdürmeye çalıştık. 2.5 seneden beri biz çok sorun çözdük. Bundan sonraki dönem artık Beşiktaş'ın geleceğini planlamasıyla ilgili adım atması gereken süreç. İkisini aynı anda yapamıyorsunuz. Kapıda icra memuru, futbolcular ihtar çekerken aynı anda zorlanıyoruz. Bir kısmını hallettik. Her türlü sorun önümüze geldi ibrasızlıklar falan. 8, 10 sene kulüpte bir şey yapılmamış, hepsi önümüze geldi. Her şeyi bir an evvel çözülmesini istiyorlar. Bazı şeyler çözüm beklerken bunların çözülmeyeceği algısı oluşuyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN