Yeni BMW iX2 eDrive 20: Teknoloji harikası elektrikli SUV'un Türkiye fiyatı açıklandı

Yeni BMW iX2 eDrive 20: Teknoloji harikası elektrikli SUV'un Türkiye fiyatı açıklandı

Bir dünya markası olan BMW hayranlarını heyecanlandıracak bir haberle otomotiv gündemine bomba gibi düştü. Teknoloji harikası elektrikli SUV'u ile merak konusu olan BMW, söz konusu yeni modelinin Türkiye fiyatını açıkladı. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Otomotiv sektörü de gelişen teknolojiye ayak uydurarak yeni devrimler yapmaya devam ediyor. Teknolojinin nimetlerinden yararlanan piyasa her modelde farklı özelliklerle alıcıların karşısına çıkıyor. Bu kapsamda dünya markası BMW de bir adım atarak teknoloji harikası iX2 eDrive 20 ile hayranlarının karşısına çıktı. Elektrikli otomobil teknolojisinin yenilikleri ile yakından tanışabileceğiniz bu model performansıyla sizi cezbedecek.

yeni-proje-15.jpg

TÜRKİYE FİYATI AÇIKLANDI

BMW'nin elektrikli otomobil serisindeki yeni yıldızı iX2 eDrive 20, merakla beklenen özellikleri ve baş döndüren fiyatıyla otomobil severlerin karşısına çıktı. 2.822.488 TL başlangıç fiyatıyla lüks ve performansı bir arada sunan iX2 eDrive 20, elektrikli araç pazarında yeni bir dönemi işaret ediyor.

M SPORT DONANIMIYLA GÖZ DOLDURUYOR

Spor Ön Koltuklar ve M Deri Direksiyon: BMW'nin M Sport paketi, sürücüye spor ön koltuklar ve M deri direksiyonla benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor.

Parlak Siyah Dış Kaplama ve Antrasit Tavan Döşemesi: Araç, parlak siyah dış kaplaması ve antrasit tavan döşemesiyle estetik bir şıklık sergiliyor.

yeni-proje-14.jpg

TEKNİK ÖZELLİKLER VE PERFORMANS

Güçlü Motor: 150kW güç ve 204 beygir gücündeki motoruyla iX2 eDrive 20, 8,7 saniyede 0'dan 100 km/s hıza ulaşıyor.

Uzun Menzil: 64,7 kWsa batarya kapasitesiyle 400-470 km arası sürüş menzili sunuyor.

Hızlı Şarj Seçenekleri: 11kW AC ile 7 saatte tam şarj olabilen araç, 128kW DC hızlı şarjla yalnızca 30 dakikada yüzde 80'e ulaşabiliyor.

Geniş İç Hacim: 525 litre başlangıç bagaj hacmi, arka koltuklar katlandığında 1400 litreye kadar çıkıyor.

yeni-proje-13.jpg

YENİ ÇAĞIN ELEKTRİKLİ SUV'U

BMW iX2 eDrive 20, elektrikli otomobil teknolojisindeki yenilikleri ve M Sport donanımıyla birlikte sunarak, konfor ve performansı bir araya getiriyor. Elektrikli araç pazarındaki bu yeni oyuncu, hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda iddialı bir alternatif olarak öne çıkıyor. BMW'nin bu yeni modeli, elektrikli araçlara olan ilgiyi daha da artıracak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN