Endişelenmeyi bırakın, her şey yoluna giriyor! Koç, boğa, ikizler, akrep ve kovalar... İşte 28 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu

Endişelenmeyi bırakın, her şey yoluna giriyor! Koç, boğa, ikizler, akrep ve kovalar... İşte 28 Nı̇san 2024 günlük burç yorumu

Her şey yoluna girecek. Bunu hemen şimdi kafanıza sokun! Başlamak üzere olduğunuz bir şeyle ilgili çekinceleriniz olabilir, ancak bunu yapmaya karar verdiğinize göre, endişelerinizi geride bırakmalı ve edineceğiniz iyi deneyimlere tamamen hazır olmalısınız.

28 NİSAN 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yapabilseydiniz bozulmuş bir ilişkiyi iyileştirir miydiniz? Bu düşünce ara sıra aklınıza gelebilir, ancak hiçbir zaman kabul edilebilir bir yanıt bulamazsınız. Evet, eğer yapabilseydiniz kesinlikle yaşananların hiç yaşanmamış olmasını dilerdiniz, çünkü bu sizi üzücü ve rahatsız edici bir durumda bıraktı. Kırgınlık, öfke ve diğer çalkantılı duyguları içinizde hissediyor olabilirsiniz. Henüz affetmeye ve unutmaya hazır olmayabilirsiniz, ancak sadece affetmeye çalışırsanız, sonunda bir çözüm ve uzlaşma gelecektir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İnsanlar hayata bir kullanma kılavuzuyla gelmez ve bu yüzden hepimiz hata yaparız. Yine de bir bakıma öyle. İç sesiniz, koruyucu meleğiniz, vicdanınız - bazen emin olmadığınız şeyler hakkında hissettiğiniz o küçük duyguya ne isim vermek isterseniz isteyin - bir tür kılavuz kitabınız var. Her zaman bu şekilde olmayabilir ama şu anda sizi belli bir yöne doğru yönlendiren bir his var. Onu dinleyin ki yapmanız gerekenler konusunda kendinizi daha emin ve daha mutlu hissetmeye başlayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün sabırlı olun. Evet, bu sizin için zor bir şey olabilir. Ne de olsa siz çok yüksek enerjili bir insansınız, bir görevden diğerine ve bir düşünceden diğerine öyle bir hızla atlıyorsunuz ki herkesin başını döndürebiliyorsunuz. Sabırlı olmak sizin için gerçek bir konsantrasyon gerektirebilir. Ama başarmak zorundasınız. Bir şey beklediğinizden daha uzun sürüyor ama olması gerekenden daha fazla değil. İstediğiniz şeyi şimdi istiyorsunuz, ama doğru zamanda gerçekleşecek. Bu arada, dengenizi ve sabrınızı korumak için başka verimli bir şeyle oyalanın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün veya yakında, ulaşmaya çalıştığınız biriyle ilgili şaşırtıcı bir gelişme olabilir. Bu kişiden zaman zaman olumlu sinyaller aldığınızı düşündünüz ve belki de sizinle bir konuda, hatta belki de bir aşk konusunda aynı fikirde olmak istediğini düşündünüz. Ancak bu duygu dalgası bir kez vurduğunda, tam tersi bir duyguya kapıldınız. Hangisinin gerçek olduğunu nasıl bilebilirsiniz? Yaklaşmakta olan atılım sizin için her şeyi açıklığa kavuşturacaktır. Bu konuda daha olumlu düşünmek üzere kendinize izin verin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Yeni ve büyük bir girişime başlamak için büyük bir inanç sıçraması gerekebilir. Bu, yapmayı çok istediğiniz bir şey ancak başlamak konusunda kendinizi güvende hissetmemenize neden olan faktörler var. Belki bunun para ve finansal güvenceyle bir ilgisi vardır ya da belki de bu görevin altından kalkamayacağınızdan korkuyorsunuzdur. Akıllı, becerikli ve yaratıcısınız ve eğer bu çok istediğiniz bir şeyse ve kendinize gereken şansı verirseniz, sandığınızdan daha güçlü, daha zeki ve başarıya daha yatkın olduğunuzu kendinize kanıtlayabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hayatınızdaki birinin mutsuz olması, sizin de onunla birlikte mutsuz olmanız gerektiği anlamına gelmez. Hayır, bir arkadaşınız ya da aile üyeniz kendi haline üzülse bile, günün tadını çıkarmayı hak ediyorsunuz. Empati kurma ve karşınızdakini daha iyi hissettirme yönündeki doğal dürtünüz, yardım etmek istemenize neden olur, ancak bu, mutlu olmanız gereken bir zamanda sizi aşağı çekebilir. Ayrıca, bu durum bu kişide çok sık görülen bir şey olabilir. Sizin için harika bir şeyler gerçekleşiyor ve bu drama dikkatinizi dağıtmamalı. Tüm bu drama ve olumsuzlukları görmezden geldiğiniz için kendinizi kötü hissetmeyin.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Her şey yoluna girecek. Bunu hemen şimdi kafanıza sokun! Başlamak üzere olduğunuz bir şeyle ilgili çekinceleriniz olabilir, ancak bunu yapmaya karar verdiğinize göre, endişelerinizi geride bırakmalı ve edineceğiniz iyi deneyimlere tamamen hazır olmalısınız. Endişelenmeye veya en kötüsünü hayal etmeye devam ederseniz, elde edebileceğiniz hiçbir şeyi elde edemezsiniz ve bu utanç verici olur. Kemerlerinizi bağlayın ve yolculuğun tadını çıkarın!

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Uzun süredir sevdiğiniz ve güvendiğiniz biri hakkında şüpheleriniz olabilir. Bu kişinin son zamanlarda söylediği veya yaptığı bir şey kendini fazlasıyla ödüllendiriyor ve sizden bir şeyler alıp götürüyor gibi görünebilir. Bu kişiyle birçok iyi deneyiminiz olduğundan ve geçmişte sizin için çok şey yaptığından, en azından ona şüpheyle yaklaşma olasılığını değerlendirmeniz gerekir. Gözlemci ve objektif olun ve ilişkiden biraz geri çekilin. İyi ya da kötü, bu size gerçekte neler olduğuna dair daha net bir bakış açısı sağlayacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Yeni bir başlangıcın anlamı yeni bir sayfa açmak mıdır? Sizin durumunuzda, yeniden başladığınız bir girişimde, kesinlikle öyle olabilir. Yeni bir başlangıç yaptığınızı söylemek, ilk seferde başarısız olduğunuzu ve ikinci bir şans elde ettiğinizi ima edebilir. Ancak başarısız olmadınız - sadece bir şeyler ilk seferinde umduğunuz kadar iyi gitmedi. Şimdi, sanki bu tamamen yeni bir şeymiş gibi her şeye yeniden başlıyorsunuz. Bu kez, girişiminizi tamamen yeniden keşfetme şansına sahipsiniz. Bu kez, her türlü başarısızlık düşüncesini geride bırakırsanız başarılı olacaksınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bazı insanlar tartışmaya bayılır. İyi bir kavga etmeden günleri tamamlanmış sayılmaz. Şu anda çevrenizden biri ortalığı karıştırıyor gibi görünse de, söylediklerini sadece farklı fikirleri tartışıyormuş gibi sunabilir. Aksini biliyorsunuz çünkü bu kişi sık sık kışkırtan ve sürtüşme yaratan biri, bu yüzden buna kanmayın. Bu kişiyle bir tartışmayı çözmenin yolu karşılık vermek değil, tartışmayı görmezden gelmektir. Bunu deneyin ve o kişiyi ne kadar çabuk etkisiz hale getirebileceğinizi görün.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

İyi gitmeyen bir şey yüzünden yersiz bir suçluluk duygusuna kapılabilirsiniz. Keşke farklı bir şey yapsaydım, farklı bir şey söyleseydim ya da mükemmel anı bekleseydim, o zaman yanlış giden bir şey olmazdı diye düşünebilirsiniz. Elinizden gelenin en iyisini yaptığınızda ve sizin yaptığınız gibi o anda yapmanız gerektiğini düşündüğünüz şeyi yaptığınızda, işler bu şekilde yürümese bile her şeyi doğru yapıyorsunuz demektir. Kendinize ve başkalarına karşı sabırlı olun ki, işlerin yoluna girdiğini göresiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Karmaşık bir ikilem içinde yapayalnız olduğunuzu hissediyor olabilirsiniz. Bu durum kendinizi yalnız ve hatta reddedilmiş hissetmenize neden olabilir. Yalnız olabilirsiniz çünkü tek başınıza devam etmeyi seçtiniz ama reddedilmediniz. Aslında seviliyor ve takdir ediliyorsunuz ve eğer yardım istemeye karar verirseniz, mutlaka birileri çağrınıza cevap verecek ve size yardıma gelecektir. Kendinize bir şey kanıtlama ihtiyacı duyduğunuz için tek başınıza bir mücadeleye girişmiş olabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi güçlü ve bağımsız olarak görmeye başlayın, çünkü siz busunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN