Toyota'nın ihtiyar delikanlısı Türkiye'ye geleceğin teknolojisiyle geliyor! Gerçek bir arazi canavarı arayanlara müjde

Toyota'nın ihtiyar delikanlısı Türkiye'ye geleceğin teknolojisiyle geliyor! Gerçek bir arazi canavarı arayanlara müjde

Arazi sevdalıların beğeneceği yeni model Toyota'dan geldi. Geleceğin teknolojisiyle tanıtılan o model, 1951 yılında üretilirken yeni jenerasyonuyla geliyor. Milyonları heyecanlandıran model o tarihte satılacak. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Japon devi Toyota'nın ihtiyar delikanlısı Türkiye'de satışa çıkacak. Arazi piyasasında etkisini gösterecek model, geleceğin teknolojisiyle milyonları heyecanlandırdı. Gerçek bir arazi canavarı olan model yenilenerek piyasaya sürülecek. İşte o model...

TAMAMEN YENİLENDİ

Otomobil dünyasının köklü isimlerinden biri olan ve 73 yıl önce 1 Ağustos 1951'de “Toyota BJ” adıyla yola çıkan Land Cruiser Prado, yeni jenerasyonuyla otomobil severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tamamen yenilenen 5. jenerasyonuyla, eylül sonunda Türkiye'de satışa sunulacak olan Land Cruiser Prado, otomotiv dünyasında ve arazi araçları kategorisinde ikonik bir yer edinmiş durumda. Bu yıl, aracın hem tasarımı hem de teknik özellikleriyle off-road sürüş deneyimini bir üst seviyeye taşıması bekleniyor.

4bfbbc7e-1253-4e88-bae4-16450dd325e0.jpg

YENİLENEN TASARIM VE GÜÇLÜ PERFORMANS

Yeni Land Cruiser Prado, alışılmışın dışında bir tasarım ve iç dizayna sahip olarak öne çıkıyor. Araç, köklerinden aldığı off-road sürüş yeteneklerini, hem dışarıda hem de içeride köşeli hatlarıyla yansıtıyor. Türkiye'ye ilk etapta sunulacak olan model, 7 koltuklu yapıda ve 204 beygir gücünde, 500 Nm tork üretebilen 2.8 litrelik dizel motor seçeneğiyle geliyor. Bu güçlü motor, aracın zorlu arazi koşullarında bile üstün performans sergilemesini sağlayacak.

07600c55-c89a-45d6-a611-afd8d6019c7c.jpg

GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ: MİLD HYBRİD SEÇENEĞİ

Toyota, Land Cruiser Prado'nun yenilikçi yüzünü, 2025 başında Türkiye'de olacak 48V'lık 2.4 litre dizel mild hybrid seçeneği ile taçlandıracak. Bu seçenek, çevreci ve ekonomik sürüşün yanı sıra, aracın performansını da artırarak kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

3d892705-2202-4354-93e5-961ddb0996af.jpg

BEKLENTİ VE HEYECAN ZİRVEDE

Yenilenen Land Cruiser Prado için şimdiden ciddi bir talep sırası oluşmuş durumda. Sadece Toyota markasının değil, otomotiv dünyasının da vazgeçilmez bir parçası haline gelen bu otantik arazi aracının yeni jenerasyonunun, Türkiye'deki off-road severler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanması bekleniyor.

6d21d180-9b21-430a-9a47-6647b5c130a8.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN