Drone ile teslimat dönemi başlıyor

Drone ile teslimat dönemi başlıyor

E-ticaret platformlarından Hepsiburada, ADN Summit'te "Drone ile Teslimat" projesini tanıttı. Yakın zamanda müşteriler, siparişlerini dronlar aracılığı ile dakikalar içinde teslim alabilecek.

Hepsiburada'nın tamamladığı "Drone ile teslimat" projesi, e- ticarette yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor. Yakın zamanda müşteriler, siparişlerini dronlar aracılığı ile dakikalar içinde teslim alabilecek. Bu sayede hem teslimat süreleri kısalacak hem de maliyetler düşecek.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen SDN Summit etkinliğinde, çalışmalarını tamamladığı Drone ile Teslimat’ı ilk kez tanıttı. Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, SDN Summit'te yaptığı konuşmada, Hepsiburada'nın kuruluşundan bu yana e-ticaretin ve Türkiye'deki dijitalleşmenin öncüsü olduğunu söyledi. Gökçetekin, platformun ve ekosistemin KOBİ'ler, girişimciler ve kadınlar da dahil olmak üzere tüm paydaşlar için kapsayıcı ve sürdürülebilir bir büyüme ve refah sağlamayı hedeflediğini vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN