Honda şehrin kralını 1 milyona satıyor! Rekor indirimle sürpriz kampanya: Yetişen alır

Honda şehrin kralını 1 milyona satıyor! Rekor indirimle sürpriz kampanya: Yetişen alır

Dünya üzerinde en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Honda, şehrin kralını 1 milyondan satışa çıkaracak. Araba almayı düşünenler bu kampanyayı görünce çok sevinecek. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Otomobil piyasasında dengeleri değiştiren bir kampanyaya imza atan Honda, City modeli için büyük bir indirim fırsatı sunuyor. Mart 2024 Honda Fiyat Listesi'ne göre, 2023 model Honda City, 100 bin TL indirimle alıcılarını bekliyor. Buna ek olarak, 2024 model City için 300 bin TL'lik avantajlı kredi seçeneği de dikkat çekiyor.

yeni-proje-11-002.jpg

AVANTAJLI FİYATLARLA HONDA CİTY

Honda, City modelinde hayalini kurduğunuz araca ulaşmanızı kolaylaştırıyor. 2023 model yılına özel 100 bin TL indirimle 1.040.000 TL'ye sunulan 1.5L VTEC Benzin Otomatik Executive modeli, fiyat/performans açısından oldukça cazip bir seçenek haline geliyor. 2024 model Honda City ise 1.190.000 TL liste fiyatıyla, yeni modelin tüm güncel özelliklerini sunuyor.

yeni-proje-12-002.jpg

6 YIL HONDA GARANTİSİYLE KONFORLU SÜRÜŞ

Her iki model de 6 yıl Honda garantisiyle geliyor ve sahip olduğu teknolojik özellikler ve konforlu sürüş deneyimi ile öne çıkıyor. 2023 modeli tercih edenler için sunulan indirim, Honda City'nin avantajlı fiyatıyla dikkatleri üzerine çekerken, 2024 model için sunulan kredi seçeneği de bütçe dostu bir alternatif oluşturuyor.

yeni-proje-13.jpg

FİYAT FARKI VE SEÇENEKLER

2023 ve 2024 model Honda City arasındaki 150 bin TL'lik fiyat farkı, otomobil alıcıları için önemli bir karar verme kriteri sunuyor. Kampanya kapsamında 2023 modeli tercih edenler, avantajlı fiyatla kaliteli bir otomobile sahip olma fırsatı bulurken, 2024 modeli tercih edenler için sunulan kredi imkanı da yeni modelin tüm özelliklerinden faydalanmak isteyenler için cazip bir seçenek sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN