Fiat Egea'dan mart bitmeden indirim sürprizi! Hayalinizdeki araba başka bahara kalmasın: Nisan'da zam bombası

Fiat Egea'dan mart bitmeden indirim sürprizi! Hayalinizdeki araba başka bahara kalmasın: Nisan'da zam bombası

Fiat Egea’dan mart bitmeden indirim sürprizi geldi. Araba alma hayaliniz varsa sakın ertelemeyin, çünkü bu bahar bu hayali gerçekleştirmeniz için en ideal zaman. İşte, Fiat Egea’dan Mart ayına özel gelen indirim haberi…

ESMAGÜL KOÇAK

Fiat Egea’dan baharla birlikte yeni bir müjde daha geldi. Çok sevilen iki modelinde büyük kampanya başlatan Fiat, 80 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar indirim imkanı sunuyor. İşte, Fiat Egea’nın mart ayına özel araç alma hayali kuranlara sunduğu yeni fırsatın detayları…

TOFAŞ, Fiat Egea ailesi için büyük bir indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Mart ayına özel gerçekleştirilen bu kampanya kapsamında, Fiat Egea Cross modelinde 100 bin TL, Fiat Egea Sedan modelinde ise 80 bin TL'ye varan nakit indirimler sunuluyor.

Fiat Türkiye resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 2024 model Fiat Egea ailesine ait araçlar, sınırlı bir süre için oldukça cazip fiyatlarla satışa sunulacak. Hayalinizdeki Egea modeline kavuşmak için daha fazla beklemenize gerek kalmadı! Kampanya, 2 Mart 2024 tarihinde başlayıp, 2 Nisan 2024 tarihinde sona erecek.

yeni-proje-2-007.jpg

DEV ZAM ÖNCESİ SON FIRSAT

Kampanya detaylarına göre, Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP modeli için tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden 80.000 TL, Egea Cross 1.4 Fire 95 HP modeli için ise 100.000 TL nakit indirim uygulanıyor. Bütün uzmanlar yerel seçimlerin bitmesiyle birlikte, Türkiye'de adeta zam yağmuru olacağını hatırlatıyor. Bundan en çok da otomotiv sektörünün etkilenmesi bekleniyor. Bu nedenle araba alacakların elini çabuk tutması gerekiyor.

yeni-proje-1-003.jpg

ÖDEME KOLAYLIĞI

Nakit indirimin yanı sıra, TOFAŞ Fiat Türkiye, ödeme kolaylığı arayanlar için de bir fırsat sunuyor. Kampanya dönemi boyunca, 200.000 TL'ye kadar 12 ay %0 faiz oranı ile kredi imkanı sağlanıyor. Bu özel fırsat, 2023 ve 2024 model yılı 0 km Egea modelleri için geçerli.

Bu büyük indirim ve avantajlı kredi fırsatlarından yararlanmak isteyen otomobil severlerin, kampanya tarihleri arasında harekete geçmeleri gerekiyor. Fiat Egea'nın konforu, tasarımı ve performansı ile tanışmak ve hayalinizdeki araca uygun koşullarda sahip olmak için, bu fırsatı kaçırmayın!

Fiat Türkiye'nin resmi internet sitesinden veya yetkili satıcılarından kampanya hakkında daha fazla bilgi edinebilir, hayalinizdeki Egea modelini indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN