Chery'den büyük indirim: Tiggo 8 Pro'ya özel 103 bin TL indirim ve engelli raporlu alımlarda ÖTV muafiyeti!

Chery'den büyük indirim: Tiggo 8 Pro'ya özel 103 bin TL indirim ve engelli raporlu alımlarda ÖTV muafiyeti!

Çinli otomobil devi Chery'den kampanya üstüne kampanya geliyor. Sıfır otomobil alacaklara bir indirim kampanyası daha geldi. Tiggo 8 Pro modeline özel 103 bin liralık indirimin yanı sıra engelli raporuyla alımda ÖTV muafiyeti kapsamında yer alıyor. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Chery, yaklaşık bir yıl öncesinde Türkiye pazarına giriş yaparken en çok saten otomobil markalarından birisi haline geldi. Çinli marka Türkiye'de yaptığı kampanyalarla dilden düşmüyor. Mart ayı bitmeden yeni indirim kampanyasını duyuran Chery, milyonların dikkatini çeken hamleyi yaptı. İşte o indirim...

İNDİRİM İÇİN SON TARİH

Otomobil severlere müjdeli haber Chery Türkiye'den geldi. Markanın prestijli modeli Tiggo 8 Pro için engelli raporu sahiplerine yönelik başlatılan kampanya kapsamında, araç alımlarında 103 bin TL'ye varan indirimler ve ÖTV muafiyeti sunuluyor. Mart 2024 Chery kampanya detaylarına göre, bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor çünkü kampanya stoklarla sınırlı ve 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli.

made-in-china-uzhe-ne-klejmo-test-drajv-chery-tiggo-8-pro-41.webp

TİGGO 8 PRO'DA KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

Chery, Tiggo 8 Pro modeli için "TIGGO8 PRO Excellent ÖTV Muaf Avantajı" kampanyasını duyurdu. Bu kampanya ile engelli vatandaşlar, 103.000 TL'ye varan indirimlerle hayallerindeki Tiggo 8 Pro'ya sahip olabilecek. Kampanya, stoklarla sınırlı olduğundan dolayı, Chery yetkili satıcılarına gitmek için acele etmek gerekiyor.

chery-tiggo-8-pro-1.png

OMODA 5 İÇİN BOYNER HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI

Chery'nin bir diğer dikkat çekici kampanyası ise OMODA 5 modeli için. Marka, OMODA 5 alımlarında müşterilerine 1.000 TL değerinde Boyner hediye çeki sunuyor. Bu kampanya ile Chery otomobil sahipleri, iftar sonrası çay ve kahve ikramı eşliğinde yeni araçlarını deneyimlemenin keyfini çıkarırken, aynı zamanda alışverişin de tadını çıkarabilecek.

chery-tiggo-8-pro.jpg

MART 2024 FİYAT LİSTESİ

Chery'nin Mart 2024 fiyat listesine göz attığımızda, markanın tüm modellerinin cazip fiyatları dikkat çekiyor. Özellikle Tiggo 8 Pro modelinin Luxury, Excellent ve Avantgarde seçeneklerindeki fiyatlar, kampanya ile birlikte daha da avantajlı hale geliyor. OMODA 5'in Comfort, Luxury ve Excellent modelleri de, bu özel dönemde otomobil almayı düşünenler için uygun seçenekler arasında yer alıyor.

Chery'nin bu özel kampanyası, engelli raporu sahiplerine yönelik ÖTV muafiyeti ve indirimlerle, otomobil almayı planlayan herkes için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kampanya detayları ve daha fazlası için Chery yetkili satıcılarına başvurabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN