Aylardır beklenen modelleri Türkiye'de satışa çıktı! Downtown GT 350 bu fiyata deli satacak

Aylardır beklenen modelleri Türkiye'de satışa çıktı! Downtown GT 350 bu fiyata deli satacak

Motosiklet tutkunlarının beklediği haber sonunda geldi! Aylardır beklenen modelleri Türkiye'de satışa çıktı! Motobike İstanbul 2024 fuarında tanıtılan Downtown GT 350’nin satış fiyatı belli oldu. Bu fiyata deli satacak...

Türkiye'de motosiklet tutkunlarının dikkatini çekecek bir gelişme yaşandı. Yeni KYMCO Downtown GT 350 modeli, resmi açıklamaya göre ülkemizde satışa sunuldu. Doğan Trend Otomotiv'in KYMCO markasını temsil ettiği Motobike İstanbul 2024 fuarında tanıtılan bu yeni model, güçlü performansı ve konforlu sürüş deneyimiyle öne çıkıyor.

DOWNTOWN GT 350 FİYATI

resim-2024-03-23-153502411.png

Yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Doğan Trend Otomotiv tarafından Türkiye’de temsil edilen KYMCO, en yeni modelleri ve kullanıcılarına sunduğu avantajlarla Motobike İstanbul 2024’e damgasını vurdu. KYMCO, tamamen yenilenmiş güçlü ve konforlu bir touring scooterı olan yeni Downtown GT 350 modelini ilk kez Motobike İstanbul’da görücüye çıkardı. Performans severlerin eş zamanlı konfor ihtiyacını da karşılamak üzere üretilen Downtown GT 350, fuar ile eş zamanlı olarak 359.900 TL fiyatıyla listelerde yerini aldı. Tüm modellerinde 5 yıl garanti sunan KYMCO’nun fuardaki yıldızları arasında Maxi-Scooter segmentinde dünya lideri AK 550 Premium, 400cc’de rakipsiz Xciting VS 400, ülkemizde son 2 yıl içerisinde çok sevilen ve takdir edilen X-Town 250, üst segment özellikleri sunan kompakt yapılı scooter KRV 200 TCS, ekonomik, donanımlı ve fonksiyonel scooter Dink R 150, düşük yakıt tüketimi ve işletme maliyetleriyle pratik bir scooter olan Agility S 125i ve Delivery 125i ve enerjik, konforlu, ekonomik, elektrikli I-One da yer aldı. Marka ayrıca, üç tekerlekli CV3 ve People S 200’ün yanı sıra ATV sınıfının dünya lideri MXU 550 gibi göz alıcı modellerini de fuarda motosiklet tutkunlarının beğenisine sundu.”

DOWNTOWN GT 350 MOTOR ÖZELLİKLERİ

KYMCO Downtown GT 350 Türkiye'de 359.900 TL'den satışa çıktı

Downtown GT 350'in motor tarafındaki özellikleri de dikkat çekici. Şık ve sportif tasarımıyla öne çıkan bu model, 321 cc'lik tek silindirli, 4 valfli, sıvı soğutmalı bir motora sahip. 28.5 HP güç ve 30 Nm tork üretebilen bu motor, performans ihtiyaçlarına tam anlamıyla karşılık veriyor. Ayrıca, TCS çekiş kontrol sistemi sayesinde her türlü yol koşulunda maksimum tutunma sağlıyor.

Downtown GT 350'in teknolojik özellikleri de göz dolduruyor. 6 inç büyüklüğündeki TFT kontrol paneli, sürücülere ortalama yakıt tüketimi, dijital hız ve devir göstergeleri gibi önemli bilgileri hızlı bir şekilde takip etme imkanı sunuyor. İleri teknoloji CVT şanzımanıyla kesintisiz bir güç sunan bu model, konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi vadediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN