Dursun Özbek: İsterlerse beni Taksim'de assınlar

Dursun Özbek: İsterlerse beni Taksim'de assınlar

"Bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirmiştir" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a sarı kırmızılı kulüpten peş peşe sert cevaplar geldi. Galatasaray başkanı Dursun Özbek, "İsterlerse beni Taksim Meydanı'nda assınlar, Galatasaray değerlerinden ödün vermem" diyerek Yıldırım'a cevap verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde bir TV kanalında söylediği, "Ne şike yaptık ne de 8-10 gol yedik" şeklindeki sözlerin yankıları sürüyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Antalyaspor maçından sonra Özbek'e cevap olarak, "Bu ülkeye şikeyi Galatasaray getirmiştir" ifadesini kullanması yeni bir polemiğin başlangıcı oldu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendisini Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk etmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

'İnsanlar farklı anlamaya çalıştı'

Daha önce yaptığı "şike" açıklamalarını yineleyen Özbek, "Ben burada telaffuz etmekten çekinmiyorum. Futbolun şike olayı ile ilişkilendirilmesine son derece karşı çıkmış UEFA. Sporun ruhuna aykırı bir olgu olduğu için. Aynı ifadeleri bir televizyon programında da söyledim. İnsanlar farklı anlamaya çalıştı." dedi.

Şike yapmadık, 8-10 gol de yemedik:

'İsterlerse beni assınlar…'

Türkiye Futbol Federasyonu'na savunma vermeyeceğini ifade eden Özbek, "İnsanlar bunu farklı algılamaya çalıştı, TFF de beni disiplin kuruluna sevk etti, savunmamı istedi. Yaptığım açıklamanın ilgisi kısmı, kimseyi hedef almayan, kimseyi rencide etmeyen şekilde olduğunu düşünüyorum. İnsanlar üzerine alabilir. TFF'nin bana gönderdiği yazıda, sportmenliğe aykırı bir ifade kullandığım yer alıyor. 500 yıllık bir kültürden gelen, 111 yıllık çınarın bir dalıyım, bugün Galatasaray'ın temsil ettiği başkanlık duruşunu her yönüyle sergilemek zorundayım. TFF'ye de yazdığım cevap da sevk konusunda herhangi bir savunma yapmayacağım. İsterlerse bana müebbet versinler isterlerse beni assınlar, ben Galatasaraylık duruşumdan vazgeçmem." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN