Yıldız futbolcu Sneijder Galatasaray'dan ayrılacağı dedikodularına noktayı koydu

Yıldız futbolcu Sneijder Galatasaray'dan ayrılacağı dedikodularına noktayı koydu

Galatasaray'ın UEFA'dan 1 yıl men cezası almasının ardından ilk kez konuşan Wesley Sneijder önemli mesajlar verdi. Yıldız oyuncu ayrılacağı yönünde çıkan haberlere ilişkin ise son noktayı koydu.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, kupadaki Akhisar Belediyespor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

UEFA'nın Galatasaray'a verdiği cezayı değerlendiren Sneijder, "UEFA'dan gelen karar sürpriz değil. Ancak çok üzücü. Çünkü Galatasaray her sezon Avrupa'da yer alması gereken bir kulüp" dedi.

G.Saray'dan ayrılacak mı?

Galatasaray'da ayrılacağı iddalarına da yanıt veren Hollandalı yıldız, "Ben burada mutluyum ve gelecek sezon da burada olacağım" şeklinde konuştu.

Taraftara teşekkür

Kötü bir sezon geçirdiklerini söyleyen Sneijder, "Ancak kalan 3 ayda kulübün imajını düzeltmemiz gerekiyor. Taraftar bize inanılmaz desteğini sürdüyor. Onlara destekleri için yürekten teşekkürler" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN