Yemen'de Sınır Tanımayan Doktorlar'a ait hastane vuruldu

Yemen'de Sınır Tanımayan Doktorlar'a ait hastane vuruldu

Yemen'de Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon uçakları tarafından Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) örgütüne ait bir hastanenin hedef alındığı bildirildi.

[Karar]

Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) örgütünün sözcüsü, Yemen'in Saada kentinde Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerine bağlı savaş uçaklarının, örgüte ait bir hastaneyi hedef aldığını açıkladı. Sözcü, ilk belirlemelere göre saldırıda üç kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Sputnik International, yerel kaynaklara dayandırdığı haberinde koalisyon uçaklarının kentin Zahir bölgesindeki kırsal alanda bulunan hastaneyi bombaladığını bildirdi.

Suud uçakları daha önce de Yemen'de bir düğün evini hedef almıştı. Ayrıca Afganistan'da MSF'ye ait bir hastane ABD savaş uçakları tarafından bombalanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN